TTEKG

24 órás kardiológiai felügyelet az Ön otthonában!

EKG Felvétel

EKG Továbbítás

(digitálisan)

Fogadó Állomás

A szerver fogadja az adatokat

EKG Elemzés

kardiológus szakorvos által
Betegút optimalizálás

Mi a Transztelefonikus EKG készülék?

A Transztelefonikus EKG egy speciális, kisméretű EKG felvevő egység, melynek segítségével a napi munka és életünk bármely időpontjában az EKG egyszerűen rögzíthető és a felvett EKG-jel az internet segítségével automatikusan jut be a telekardiológiai fogadó-értékelő központba. A központ egészségügyi szakszemélyzete (asszisztens és kardiológus szakorvos) folyamatos telefonos kapcsolatban van a beteggel, illetve a regisztrátumot küldő személlyel, kikérdezi a panaszait és értékeli az EKG felvételt.

Hogyan működik a Transztelefonikus EKG?

A TTEKG használata percek alatt megtanulható és teljesen mobilis. Panasz esetén a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan kapcsolatba léphet az ügyeletes szakorvossal, aki a pillanatnyi EKG és a panaszok ismeretében tanácsot ad, segítséget nyújt. Az elküldött EKG kép és az Ön panaszainak kikérdezése révén a rendszer állandó felügyeletet jelent az Ön egészsége felett.

Készülék típusai

 

HeartView P12/8 Mobile

Jellemzők: 8/12 csatorna, 500 minta másodpercenként, 10 mp elvezetésenként, pacemaker és elektróda kontakt érzékelés.  Beépített SIM kártya mobil interneten keresztüli EKG küldés. 10 EKG tárolására képes. A készülék hangutasításokkal segíti a használatot. Saját beépített akkumulátorral rendelkezik.

 

Hogyan lehet igénybe venni a transztelefonikus EKG szolgáltatást?

NEAK finanszírozott esetekben a páciens számára költségmentes. A transztelefonikus EKG a kardiológiai kivizsgálás és gondozás részét képezheti. A rendszerben 18 fogadó-értékelő központ biztosítja az országos lefedettséget a 4 orvosi egyetem (Semmelweis Egyetem, Pécsi Tudományegyetem, Szegedi Tudományegyetem, Debreceni Egyetem) képviseletével, ahol kezelőorvosa indokolt esetekben (szabálykönyv szerint), beutaló alapján tudja kérni a TTEKG-t az Ön számára. Amennyiben nem jogosult a TTEKG használatára, önköltséges formában is elérhető a szolgáltatás. Ebben az esetben keresse bizalommal Vihar utcai központunkat.
E-mail: beeper@ims.hu
Telefonszám: +3612405127, +3612401865, +3612401422, +3612509160

év tapasztalat

telekardiológiai fogadó-értékelő központ

orvos

TTEKG

Képalkotó vizsgálataink a II. számú Rendelőintézetünkben zajlanak.

Információkérés vagy időpont előjegyzés ügyében kérjük keressék a megadott elérhetőségeken munkatársainkat, bővebb információ ide kattintva.

Életeket mentünk!